Halaman

Rabu, 27 Mei 2015

offline

Laptop aku rosak. So, mungkin akan tidak menulis utk sementRa ini.


12 ulasan:

Murniwati Awang berkata...

selamat berehat..lepas ni kembali dengan entry2 menarik tertarik deboom

Kakzakie berkata...

Laptop nak bagi IM berehat seketika.

mokjadeandell berkata...

IM,
Selamat berehat.Kumpul idea dan bila laptop dah baik,tentu banyak ilham nak tulis.

pB berkata...

Jangan lama lama

aTieYusof Family berkata...

harapnya laptop dpt di perbaiki...dpt lah menulis lg..:)

iryanty ahamad berkata...

patutlah im sepi je...

semoga laptop im cepat pulih...

takecare im

JR berkata...

Kalau ada telefon pintar, boleh gunakan henfon untuk tulis entri. Cuma bagi saya lebih selesa tulis guna laptop berbanding henfon, selalu taip rasa tersangkut2 bila guna henfon...

insan marhaen berkata...

Jr,

Ni, tulis guna talipon la. Leceh n lambat. Komen ni pun ntah berapa kali taip.

insan marhaen berkata...

Tunggu along balik untuk repair laptop ni. Laptop ni along yg bagi. Dia dpt masa belajar kat KLMU dulu.

Mungkin kena re format.

insan marhaen berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Bearcat berkata...

Lama2 biasalah tu update blog guna hp. Go IM go! Kekeke

ANIM berkata...

saya pun pinau mata nak update ngan hp kalau laptop buat hal...
payah sangat rasanya..

p/s haha..dapat trace spelling error IM..