Halaman

Khamis, 20 Januari 2011

Faekah Husin

Hari ini nak sekadar hendak berkongsi fakta ilmiah. Cubalah muaturun dan dengar hingga selesai. Kalau mahu tentu boleh.



7 ulasan:

Sham berkata...

benda2 macam ni sensor di tv dan s/kabar arus perdana...

ghost writer berkata...

jarang dapat dengar dan tengok ceramah2 macam nih secara real..hanya leh tengok dalam youtube jer lar kan...

Ariff Budiman berkata...

Allahu Akbar. Semoga membuka mata dan minda rakyat

ibuintan berkata...

buka mata, buka minda, buka hati

S..U..D..@..I..S berkata...

Tahniah IM paparan yang hebat..dah selamat tonton....baru semalam DSAI lawat kedah...

Kakzakie berkata...

Bagus IM. Kami akan guna video ini untuk buka mata di Tenang. Letihnya nak membuka minda bangsa kita.

Syabas Faekah Husin. Kakak salute dgn cara pendedahan yang selalu ditutup dan dikaburi oleh media arus perdana. Lihatlah!! tak payah tunggu tahun depan.

Siap dgn kata-kata P. Ramli lagi tu yg kakak suka....

hentian berkata...

sham,
biasalah tu. kalau kita pun mungkin buat perkara yang sama, ye tak?

biskut,
ni pun IM terserempak dalam blog Sharp Shooter.

budiman,
harap begitulah hasilnya. tapi ni IM seriau gak, takut ada yang tak setuju. pernah satu n3 IM dulu kena hentam. seminggu IM fobia nak sentuh keyboard.

ibuintan,
kita pun perlu dengar dan baca pandangan dari sebelah sana. baru adil namanya..

sud@is,
tu la malam semalam bawa ibu_suri jalan-jalan kat SP tengok banyak bendera sana sini.

kakzakie,
IM pernah berdebat dengan penduduk kampung masa kempen permatang pauh. memang letih IM dibuatnya.