Halaman

Rabu, 9 Februari 2011

InshaAllah

Semasa blogwalking  ke The Unique Blog aku jumpa pulak video klip Maher Zain. Kali ini lagu InshaAllah versi Melayunya begitu menghiburkan.

Tak pasti samada lagu ini sudah keluar di pasaran. Namun untuk masa ini kalian boelhlah klik di bawah ini dan menghayati melodinya. Muga-muga memberi inspirasi baru dalam mendekatkan diri kepada Allah. Begitulah aku, yang meminati seni lagu ini sejak dari bangku sekolah mewarisi minat abah aku. Bila resah atau sepi, aku akan mendengar lagu-lagu yang berlirik positif demi mengembalikan semula keyakinan diri atau melampias keresahan yang menggigit jantung hati.




14 ulasan:

al-lavendari berkata...

terima kasih .. tapi saya dah melihatnya seminggu yang lalu dalam beberapa blog !

memang sedap dan mengesankan suara dan liriknya.

Sham berkata...

dah mula top dah versi melayu ni...

S..U..D..@..I..S berkata...

sungguh terkesan lirik dan lagu

ghost writer berkata...

sudah didengar berkali-kali nih abang IM..best gak..sebijik macam melayu nyanyi.

Cik SHiNJU berkata...

Salam IM..

Dua2 versi pun saya suka..hehehe

ainnoraini berkata...

saye pun dh dgr...sedap suaranye...
yg paling suke anak saye yg kecik tu...

ibundo berkata...

suaranya tetap lunak. tk IM.

NzA berkata...

mmg best..every morning masa drive dngar lagu nie...betul2 menusuk kalbu.....

ibuintan berkata...

tetap sedap didengar...

Kakzakie berkata...

Salam IM,

Menikmati kelunakan suara kena amati juga iintipatinya. Memang best...

maiyah berkata...

assalam.. mmg best lgu ni ;)

Kamsiah berkata...

lunak dan syahdu....memberi keinsafan...

Mak Su berkata...

dah kuar kat radio, best gaks :)

Citarasa Rinduan berkata...

assalamualaikum..IM

ayu dapat lihat movie nie dari blog cikgu azreef, 2 minggu lepas.,,mmg best sangat sbb versi melayu..
senang nak faham maksudnya


IM, nanti sudi2 ambil award di blog ayu yer

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/02/award-dari-alam-sari-my-favorite-blog.html