Halaman

Selasa, 30 Ogos 2011

TOLONG>>>>>@##$%^&*( .........2

Hooooooooooooooooo................................!!!!

Makin aku debug, makin menjadi-jadi pula kacau bilau blog aku ni. Sekarang dah jadi double posting yang bertindih-tindih pula...

Apa sebenarnya yang berlaku, aku pun tak faham. Walaupun cuba tukar dengan template yang lain, masih celaru...

Apa yang perlu aku buat nih!

2 ulasan:

Ariff Budiman berkata...

Sebelum ni kemas elok. Macam mana boleh jadi macam ni

insan_marhaen berkata...

Tengah debug ni dengan bantuan Along. Hmm... Rasa macam dah nak ok ni.

Kalau betul ok... malu kat diri sendiri nih!