Halaman

Ahad, 22 Januari 2012

Wajah Suci Seorang Hamba!


Lain-lain foto ada kat MukaBuku. Klik sini.

17 ulasan:

Deru Ombak berkata...

Ya Tuhan... Comelnye...

Deru Ombak berkata...

Alaaa IM,, xdpt masuk FB.. X lepas.. :(

Anonymous one berkata...

comelnya... :)

S..U..D..@..I..S berkata...

wajah cucunda seiras datuknda..nnt besar jadi ank yg baik macam datuk ya

IMANSHAH berkata...

cucu ke ni

insan_marhaen berkata...

DM,
kena buka akaun FB atau/dan add IM as a friend nampaknya!

AO,
macam ibu_suri juga..he..he..

IS,
agak agaknya?

Ibu n Abah berkata...

Alhamdulillah...
Dah berjaya mendapat/dianugerahkan title datok dan nenek....

zul permatang badak berkata...

tahniah.....comel...

Kakcik Nur berkata...

Comelnya... bulat mata dia. :)

aku HIV positif berkata...

syukur alhamdulillah...

insan_marhaen berkata...

ibu h abah,
Tu yang tak berapa 'sedap' mak dengar tu.

zul,
tkasih. macam opah dia..

kak cik,
err.... tak perasan pula. asyik tidur je bila IM pi ziarah dia.

AHP,
ya.. syukur melihat hebatnya ciptaan Tuhan!

Dinar berkata...

wajah suci tanpa dosa...wajah penghuni syurga..

LadyBird berkata...

mcm dah besar.. comelnye.. bayi sesuci embun pagi..

ashrafi berkata...

Assalamualaikum.

Anak tuan kah? Tahniah diucapkan. Alhamdulillah, dianugerahkan anak yang comel.

Ummi Miqdad berkata...

Alhamdulillah,comelnya penyejuk hati
ayahbonda dan nendanya.
Teringat saat2 menimang cahaya mata
dulu.Walau pun dah ramai anak tapi tetap teruja pabila mekihat bayi kecil seperti cucu IM.

insan_marhaen berkata...

dinar,
ibarat kain putih...

ladybird,
lahir-lahir pun mata dah terbuka. tak macam masa IM dulu, lambat baru buka mata.

ashrafi,
cucu...he..he..

ummi miqdad,
yang paling gembira alah ibu_suri. memang mengidam anak perempuan lama dah..

hani@debumelukut berkata...

Alhamdullilah..belum terlambat nak ucap tahniah buat mak ayah dan datuk nenek nya..Congrats!