Halaman

Ahad, 24 April 2016

Error

Aku masih berdepan dengan masaalah entri blog. Tak boleh masukkan gambar atau pautan. Payah nak edit catatan.

Ini semua gara-gara icon untuk editting jadi cacamerba.

Tang mana silapnya, aku pun tak tahu.

Selama ini aku hanya menulis secara text sahaja. Tak umphh rasanya.

Aku ada letakkan gambar error yang berlaku pada entri blogku kat fb di:

https://www.facebook.com/abuhanifahamri

Mungkin kalian ada nasihat yang terbaik...

3 ulasan:

Yaya Azura berkata...

pelik pula jadi macam ni.
tak try tukar template?
pilih template yang paling simple..
mana tau kut2 jadi..

insan marhaen berkata...

TQ atas cadangan. dah cuba, sama juga...

blog saya yang satu lagi pun bermasaalah yang sama.

Murni Alysa berkata...

maaf Murni pon tak pandai dlm coding ni..tau tulis jaa